Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη Λίμνη Κρεμαστών για την 48χρονη

Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη Λίμνη Κρεμαστών για την 48χρονη
Λίμνη Κρεμαστών ISTOCK

Έρευνες στο σημείο που εντόπισε σε μεγάλο βάθος στη Λίμνη Κρεμαστών το ναυαγοσωστικό ρομπότ "Έμιλυ", πραγματοποιούν βατραχάνθρωποι του Λιμενικού. Τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε η 48χρονη αγνοούμενη.

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας στην Ευρυτανία, μετά από το σημαντικό εύρημα του ναυαγοσωστικού ρομπότ “Έμιλυ” στη Λίμνη Κρεμαστών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού χθες, Σάββατο (24/09), εντοπίστηκε από το ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ “Έμιλυ” ένα σημείο σε μεγάλο βάθος στη Λίμνη Κρεμαστών που ενδέχεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, σήμερα, Κυριακή (25/09), αναμένεται να βουτήξουν στη Λίμνη Κρεμαστών οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, για να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο διαθέτει σύστημα sonar για εντοπισμό αγνοουμένων εντός του νερού.

Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών θα παρέχει συνδρομή στις έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό της 48χρονης αγνοούμενης στη Λίμνη Κρεμαστών. Πρόκειται για τετραμελές εξειδικευμένο κλιμάκιο του λιμενικού σε βαθιές καταδύσεις που μεταβαίνει σήμερα στο σημείο προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες μετά από εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα εύρημα στα 90 μέτρα βάθος, που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να αφήνει οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν το γιό της. Επίσης τους παρακαλεί, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

Έρευνες από βατραχάνθρωπους στη Λίμνη Κρεμαστών Lamia Report

Το χρονικό της εξαφάνισης της 48χρονης

Η 48χρονη εξαφανίστηκε από το Καρπενήσι, στην περιοχή των Αγράφων, ύστερα από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον σύζυγό της και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγράφων ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/09_ από οικείο πρόσωπο της 48χρονης, πως η ίδια θα πήγαινε στην γέφυρα της Τατάρνας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν την εξαφάνισή της η 48χρονη έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια φωτογραφία με θέα τη λίμνη, εκεί όπου τώρα όλοι την αναζητούν.

Η 48χρονη άφησε το αυτοκίνητό της στη Γέφυρα της Τατάρνας και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί, φέρεται να βρήκαν μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σημειώνεται πως στις 19 Σεπτεμβρίου είχε προηγηθεί μήνυση της 48χρονης στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του συζύγου της, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη τότε, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και πέρασε αυτόφωρο.

Η γυναίκα ζούσε στο Καρπενήσι με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει κληθεί από τις αρχές να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια ό,τι περισσότερο μπορεί για την γυναίκα του. Όσοι την ξέρουν ωστόσο, μιλούν για ένα χαρούμενο και δραστήριο άτομο, γεμάτο ζωή και ενέργεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα