Ευρυτανία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης που είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ευρυτανία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης που είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας
Περιπολικό. Eurokinissi

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης που εξαφανίστηκε. Σε γέφυρα της Λίμνης Κρεμαστών Αγράφων βρέθηκε το αυτοκίνητό της και μέσα σε αυτό προσωπικά της αντικείμενα και ένα τετράδιο με σημειώσεις.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση μίας 48χρονης γυναίκας από το Καρπενήσι, στην περιοχή των Αγράφων, ύστερα από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγράφων ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι από οικείο πρόσωπο της αγνοούμενης πως την ενημέρωσε ότι πηγαίνει στην γέφυρα της Τατάρνας αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στην ζωή της.

Στις 19 Σεπτεμβρίου είχε προηγηθεί μήνυση της 48χρονης στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του συζύγου της, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη τότε, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και πέρασε αυτόφωρο.

Φαίνεται πως οι συνθήκες που βίωνε οι άτυχη γυναίκα στο σπίτι της, την έφεραν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύντομα οι αστυνομικοί έφτασαν στην Γέφυρα Τατάρνας όπου εντοπίστηκε όντως το αυτοκίνητό της και μέσα σε αυτό, το κινητό της τηλέφωνο, προσωπικά αντικείμενα και ένα τετράδιο με προσωπικές της σημειώσεις και σκέψεις, που δείχνουν ότι μπορεί να έχει κάνει κακό στον εαυτό της.

Από εκείνη την στιγμή έως αργά το βράδυ και συνεχίζονται από σήμερα νωρίς το πρωί, γίνονται έρευνες και στην γύρω περιοχή αλλά και εντός της λίμνης, από αστυνομικούς, με την συνδρομή της Πυροσβεστικής και της 7ης ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντικές ομάδες διασωστών με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ενώ πλέον έχει αποσταλεί και drone της Πυροσβεστικής, αλλά και δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα