Εύβοια: Κύπριος ο 8ος νεκρός – Συνεργάτης των Κληρίδη και Αναστασιάδη

Εύβοια: Κύπριος ο 8ος νεκρός – Συνεργάτης των Κληρίδη και Αναστασιάδη
Κακοκαιρία στην Εύβοια LamiaReport

Σε Κύπριο, στέλεχος του ΔΗΣΥ και στενό συνεργάτη του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη ανήκει η σορός που ανασύρθηκε το πρωί της Δευτέρας

Σε Κύπριο ανήκει η σωρός που ανασύρθηκε στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Αποστόλων Καλάμου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια.

Πρόκειται για τον 72χρονο Γιώργο Λιβέρα, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του Δημοκρατικού Συναγερμού, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη.

Η σωρός αναγνωρίσθηκε από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, τα οποία κατάφεραν να σωθούν από τη μανία των καιρικών φαινομένων.

Ο 72χρονος Κύπριος αγνοείτο από τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας.

Συλλυπητήρια από Νίκο Αναστασιάδη

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του πρώην συνεργάτη του Γιώργου Λιβέρα, ο οποίος αποτελεί το όγδοο θύμα των πλημμυρών στην Εύβοια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΠτΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι με μεγάλη θλίψη που πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του φίλου και παλιού συνεργάτη Γιώργου Λιβέρα, στις καταστροφικές πλημμύρες της Εύβοιας. Μέσα από την καρδιά μου ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του. Αιωνία ας είναι η μνήμη του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα