Εύβοια: Βρέθηκε ζωντανή η μία απο τους δύο αγνοούμενους

Στιγμιότυπο από την περιοχή Μπούρτζι της Εύβοιας μετά τις πλημμύρες
Στιγμιότυπο από την περιοχή Μπούρτζι της Εύβοιας μετά τις πλημμύρες EUROKINISSI

Η ηλικιωμένη, που παρασύρθηκε από το νερό καθώς προσπαθούσε να φύγει από το σπίτι της στο Μπούρτζι της Εύβοιας, διασώθηκε με ελικόπτερο. Αγνοείται ακόμα ένας άνδρας.

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (09/08) ζωντανή και διασώθηκε με ελικόπτερο μια η μία εκ των δύο αγνοούμενων στην Εύβοια. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας, παρασύρθηκε από το ρεύμα του νερού καθώς προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το σπίτι της στο Μπούρτζι, αλλά οι διασώστες την εντόπισαν προς την θάλασσα και την απομάκρυναν με ελικόπτερο.

Αγνοείται ακόμα ένας άνδρας που ήταν μαζί της και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και οι δύο από τους πέντε νεκρούς. Πρόκειται για ένα άνδρα και μια γυναίκα, 74 και 73 ετών αντίστοιχα.

Στις 658 έχουν φτάσει μέχρι στιγμής οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για εγκλωβισμένους και παροχές βοήθειας στην Εύβοια, ενώ 55 άτομα έχουν απομακρυνθεί συνολικά από τα σωστικά συνεργεία, από οικίες και σημεία που είχαν παγιδευτεί.

Οι ενέργειες των συνεργείων ολόκληρου του μηχανισμού, συνεχίζονται σε όλη την πλημμυρισμένη περιοχή, ενώ τις τελευταίες ώρες εντοπίζονται κυρίως στο Μπούρτζι, για τον εντοπισμό του τελευταίου ανθρώπου που αγνοείται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εύβοια, Κακοκαιρία, πλημμύρες
SHARE:

24Media Network