Φωτιά σε διαμέρισμα στο Κουκάκι – Απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Κουκάκι – Απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 6ου ορόφου - Μία γυναίκα απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Φωτιά ξέσπασε στις τρεις τα ξημερώματα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε διαμέρισμα 6ου ορόφου σε κτίριο στο Κουκάκι, στη συμβολή της οδού Σπύρου Δοντά και Λεωφόρου Συγγρού.

Στο κτίριο ήταν η μοναδική οικία καθώς σε όλους τους υπόλοιπους ορόφους στεγάζονταν γραφεία. Πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν εγκαίρως μία γυναίκα που έμενε στο διαμέρισμα και την κατέβασαν στον δρόμο από το κλιμακοστάσιο με ασφάλεια. Εκεί την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε υποστεί αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα και χρειάστηκαν τουλάχιστον τρεις ώρες προσπαθειών για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, από την οποία καταστράφηκε το διαμέρισμα. Έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα