Φωτιά στο Λαγονήσι: Η κραυγή απόγνωσης κατοίκου

Φωτιά στο Λαγονήσι: Η κραυγή απόγνωσης κατοίκου
Φωτιά στο Λαγονήσι Caption/Facebook

Κραυγή αγωνίας από κάτοικο της περιοχής του Λαγονησίου που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από τη φωτιά, κατέγραψε η κάμερα του NEWS 24/7.

Τις αγωνιώδεις προσπάθειες κατοίκου να σώσει το σπίτι του από τις φλόγες στον οικισμό Φοινικιά στο Λαγονήσι κατέγραψε η κάμερα του NEWS 24/7 και ο ρεπόρτερ, Μάνος Φραγκιουδάκης.

“Τους παρακαλάω να μπούνε και μου λένε απαγορεύεται με βάση το πρωτόκολλο” δηλώνει αγανακτησμένος ο κάτοικος. Καίγεται η οροφή μου. Έχω 280 κυβικά νερό στην πισίνα αλλά δεν μπαίνει η Πυροσβεστική μέσα”, προσθέτει, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

“Γεώτρηση υπάρχει;” ακούγεται να τον ρωτά δημοσιογράφος, με τον κάτοικο να εξηγεί πως, “η γεώτρηση δεν δουλεύει αφού μας έχουν κόψει το ρεύμα, έριχνα από την γεώτρηση και κόπηκε το ρεύμα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Σημειώνεται ότι το πύρινο μέτωπο στο Λαγονήσι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή να δυσκολεύουν τις επιχειρήσεις κατάσβεσης της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για το Λαγονήσι, όπως και για τις περιοχές Σαρωνίδα και Ανάβυσσο, προς την Παλαιά Φώκαια.

Σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα