Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή

Τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 46χρονου κατέγραψαν οι κάμερες - Καρέ-καρέ η δολοφονία σε νέες φωτογραφίες όπου απεικονίζεται καθαρά ο δολοφόνος του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις τελευταίες κινήσεις του Γιάννη Μακρή την ώρα που μπαίνει στο όχημά του έξω από το σπίτι του και κατά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε δημοσιεύει σήμερα το Έθνος της Κυριακής, λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο σοκ από την εκτέλεση του επιχειρηματία

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο 47χρονος κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο του το οποίο είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας πλησιάζει το αυτοκίνητο και πυροβολεί. Ο επιχειρηματίας βγαίνει από το αυτοκίνητο και προσπαθεί να καλυφθεί με τον δράστη να τον πλησιάζει και να ρίχνει τη χαριστική βολή.

 

 

 

 

Όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, με τον δράστη να χρησιμοποιεί σιγαστήρα στο όπλο, για να μη γίνει αντιληπτός.

Πριν από μία εβδομάδα βρήκε το φως της δημοσιότητας βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει τη βεντέτα που είχε ξεσπάσει με τους συγγενείς Λιβανέζου πρώην συνεργάτη του επιχειρηματία, ο οποίος είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας και οι συγγενείς του χρέωναν εμπλοκή σε αυτό στον “Αυστραλό”, κάτι που τον ανάγκασε να αναζητήσει καταφύγιο στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η οικογένεια του συγκεκριμένου Λιβανέζου επιχειρηματία με τον οποίο έγιναν αρχικά φίλοι και συνέταιροι οι δύο άντρες, θεωρείται από τους Αυστραλούς ως η πιο ισχυρή οικογένεια της αυστραλιανής Μαφίας.

Έντονη οικονομική διαφορά που ξέσπασε μεταξύ τους οδήγησε σε ρήξη και σε “συμβόλαιο θανάτου” σε βάρος του “Αυστραλού” και μάλιστα τότε είχε εντοπιστεί ο εκτελεστής που θα το έφερε σε πέρας έχοντας στην κατοχή του οπλισμό και φωτογραφίες του στόχου του.

Ακολούθησε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδελφού του Λιβανέζου συνεταίρου του, κάτι το οποίο αμέσως χρέωσαν τα μέλη της οικογένειας στον Ελληνοαυστραλό και από εκείνο το σημείο και μετά έχει ξεσπάσει μία θυελλώδης βεντέτα μεταξύ τους, που μαζί με τα μπλεξίματα του 46χρονου με τον νόμο στην Αυστραλία, τον οδήγησαν στην φυγή του, στην Ελλάδα. Μάλιστα, τυχαία οι δύο άντρες είχαν βρεθεί στην Μύκονο πριν 8 χρόνια και κόντεψαν να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους μέσα σε πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης του νησιού, κάνοντας το τότε γυαλιά-καρφιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα