Φθιώτιδα: Επίθεση από αδέσποτα δέχθηκε αντιπεριφερειάρχης

Αδέσποτος σκύλος
Αδέσποτος σκύλος 123RF

Ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Καραγιάννης, η σύζυγός του και τα παιδιά τους δέχτηκαν επίθεση στην πλατεία της Μακρακώμης.

Δύσκολες στιγμές πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Καραγιάννης, η σύζυγός του και τα παιδιά τους, καθώς τους επιτέθηκε αδέσποτος σκύλος στην πλατεία της Μακρακώμης Φθιώτιδας.

Ευτυχώς απετράπησαν τα χειρότερα με την βοήθεια και κατοίκων που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει.

Αμέσως μετά ο κ. Καραγιάννης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία αφού είναι γνώστης του προβλήματος, καθώς διαμένει στην περιοχή, για να παρθούν επιτέλους μέτρα.

Στη τηλεφωνική επικοινωνία του Star με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Π. Κοντογιώργο, επιβεβαίωσε το περιστατικό και σημείωσε πως η δημοτική αρχή κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος.

Πάνω από 200 αδέσποτα σκυλιά έχουν εγκαταλειφθεί στην περιοχή και αναζητείται χώρος προκειμένου να δημιουργηθεί κυνοκομείο.

Υπάρχει οικόπεδο που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν ως κυνοκομείο και βρίσκονται σε συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη προκειμένου να γίνει προσωρινή μίσθωση.

Παράλληλα η δημοτική αρχή σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, προσπαθεί να εντάξει τον Δήμο Μακρακώμης σε σχετικό πρόγραμμα που τρέχει από το αρμόδιο υπουργείο, ώστε να αγοραστεί έκταση και να γίνει μια πιο μόνιμη εγκατάσταση.

SHARE:

24Media Network