Φθορές σε αυτοκίνητα έξω από το γήπεδο του Απόλλωνα -Χτύπησαν τον φυσικοθεραπευτή

Φθορές σε αυτοκίνητα έξω από το γήπεδο του Απόλλωνα -Χτύπησαν τον φυσικοθεραπευτή
Όχημα της αστυνομίας Eurokinissi

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν αναζητήσεις, εντόπισαν τους νεαρούς δράστες και τους συνέλαβαν. Γυρνούσαν στην γειτονιά και έκαναν ζημιές σαν ένα είδος μαγκιάς.

Συνελήφθησαν, μισή ώρα μετά τις έξι το πρωί σήμερα στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο Αλβανοί ηλικίας 17 και 19 ετών και ένας 18χρονος Έλληνας, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απλής σωματικής βλάβης και απείθειας.

Νωρίτερα, οι τρεις συλληφθέντες είχαν προκαλέσει φθορές σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το Στάδιο “Γ. Καμάρας” στη Ριζούπολη, το ένα εκ των οποίων ήταν βανάκι της ομάδας του Απόλλωνα και επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας στον 27χρονο Έλληνα φυσικοθεραπευτή του Απόλλωνα, ο οποίος εξήλθε του Σταδίου όταν αντελήφθη τις φθορές.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στην οδό Πατησίων στα Πατήσια, όπου προκάλεσαν φθορές σε άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, έξω από σουπερμάρκετ, αστυνομικοί όμως της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν αναζητήσεις, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Οι δράστες δεν προκύπτει να είχαν οπαδικά κίνητρα αλλά τα έκαναν όλα αυτά μάλλον με μία κακώς εννοούμενη «μαγκιά»…

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα