Φυλή: Από τις αναθυμιάσεις έχασε τη ζωή του ο 48χρονος

Φυλή: Από τις αναθυμιάσεις έχασε τη ζωή του ο 48χρονος
Πυρκαγιά κοντά στον ΧΥΤΑ της Φυλής την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Νεκρός βρέθηκε ένας 48χρονος άντρας σε προαύλιο εργοστασίου παρακείμενου στο πύρινο μέτωπο της Φυλής - Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Φυλή, την Αίγινα και τα Καλάβρυτα.

Την ζωή του έχασε ένας 48χρονος στο προαύλιο χώρο εργοστασίου, παρακείμενου με το πύρινο μέτωπο της Φυλής, πιθανόν από τις αναθυμιάσεις στη φωτιά. Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε αρχικά απέναντι από τον ΧΥΤΑ της περιοχής, σύντομα λόγω των ανέμων πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε σε μεγάλη έκταση με ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση κυριολεκτικά γλύφοντας τους προαύλιους χώρους επιχειρήσεων στην περιοχή.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 9 το βράδυ, όπως επίσης υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές σε Αίγινα και Καλάβρυτα.

Και αύριο Δευτέρα πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Σημειώνεται ότι Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Δευτέρα, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις Περιφέρειες, Αττικής (συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Κυθήρων), Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια, Σκύρος), Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία) και Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα