Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: Ο αέρας ξήλωσε καρότσα νταλίκας και την "κάρφωσε" σε πινακίδα

Ο αέρας πήρε την καρότσα νταλίκας στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
Ο αέρας πήρε την καρότσα νταλίκας στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου THEBEST.GR

Με ένα ρεύμα κυκλοφορίας έμεινε ανοιχτή η γέφυρα αφού σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση απομάκρυνσης της καρότσας της νταλίκας. Ταλαιπωρία για οδηγούς που βρίσκονται στο σημείο.

Οι ισχυροί άνεμοι έντασης έως και 7 μποφόρ που πνέουν στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου είχαν ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί η καρότσα νταλίκας που διερχόταν από το σημείο και να καρφωθεί σε πινακίδα. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απομάκρυνσης του οχήματος από το σημείο.

Όπως μεταδίδει το thebest.gr, το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο είναι κλειστό, ενώ ισχύουν "έκτακτα μέτρα" και η κυκλοφορία γίνεται "με ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση στο ανατολικό κατάστρωμα" σύμφωνα με τους υπεύθυνους της γέφυρας.

ADVERTISING


Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

"Σήμερα, Πέμπτη 28.3.2019 και ώρα 09:30 φορτηγό που διέσχισε τη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης από το Αντίρριο με κατεύθυνση το Ρίο, προσέκρουσε σε μεταλλική υποδομή (πλαίσιο) στήριξης σήμανσης στην έξοδο του Ρίου, εξαιτίας ανύψωσης της καρότσας του, με αποτέλεσμα την πρόκληση βλάβης στο μεταλλικό πλαίσιο. Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία διακόπηκε στο συγκεκριμένο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ συνεργεία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επιχειρούν επί τόπου, στην κατεύθυνση του απεγκλωβισμού του οχήματος και της απομάκρυνσης της δοκού, μια διαδικασία που θα διαρκέσει μερικές ώρες. Προς το παρόν η κυκλοφορία στην κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο συνεχίζεται, με ολιγόλεπτους αποκλεισμούς, για την απομάκρυνση της δοκού, τη διέλευση εκτάκτων περιστατικών και τη μετατόπιση και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας στην ανατολική πλευρά του καταστρώματος. Μεταξύ όλων των ενεργειών που εξελίσσονται για τη σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα, απόλυτη προτεραιότητα δίνεται στην ασφάλεια πρωτίστως των χρηστών. Πληροφορίες για το κοινό δίνονται μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών (Τηλ. 26340-39010 & 39011) και του λογαριασμού Twitter gefyra_news, οι αναρτήσεις στον οποίο εμφανίζονται και στην επίσημη ιστοσελίδα www.gefyra.gr Για νεότερες εξελίξεις θα ακολουθήσει επικαιροποιημένη ενημέρωση".

Προβλήματα από καρότσα νταλίκας που
Προβλήματα από καρότσα νταλίκας που "σήκωσε" ο αέρας στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου THEBEST.GR
Προβλήματα από καρότσα νταλίκας που
Προβλήματα από καρότσα νταλίκας που "σήκωσε" ο αέρας στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου THEBEST.GR
Προβλήματα από καρότσα νταλίκας που
Προβλήματα από καρότσα νταλίκας που "σήκωσε" ο αέρας στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου THEBEST.GR

Σημειώνεται ότι πέραν του συμβάντος αποκλεισμένοι είναι και οι οδηγοί που θέλουν να κατευθυνθούν από Αντίρριο προς Πάτρα, καθώς κλειστό λόγω των ισχυρών ανέμων είναι και το Πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου

Πηγή: 

Φωτό - Βίντεο: thebest.gr

SHARE:

24Media Network