Γέρακας: “Γάζωσαν” και σκότωσαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Γέρακας: “Γάζωσαν” και σκότωσαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου
Στιγμιότυπο από το πρατήριο καυσίμων Eurokinissi

Ενέδρα θανάτου φαίνεται ότι έστησαν άγνωστοι σε ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Νεκρός ο 38χρονος, 20 σφαίρες έπεσαν στο σημείο.

Μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 88 στον Γέρακα, με έναν 38χρονο νεκρό, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Εδικότερα, λίγο μετά τις 08:00, ένα βανάκι, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, μπήκε στο πρατήριο. Από αυτό βγήκαντρεις ένοπλοι δράστες, οι οποίοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ απανωτά τον 38χρονο και τον σκότωσαν. Στη συνέχεια μπήκαν στο όχημα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έπεσαν περίπου 20 σφαίρες. Μάλιστα οι ταμπέλες και η τζαμαρία από το γειτονικό κατάστημα γέμισαν με τρύπες!

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο στο σημείο. Οι άγνωστοι δράστες στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα βανάκι τυλιγμένο στις φλόγες επί της οδού Κατράκη στην Παλλήνη. Εκτιμάται πως είναι το όχημα των δραστών. Από το σημείο πιθανότατα διέφυγαν με άλλα οχήματα, ενδεχομένως με μηχανές.

Ο 38χρονος έχει δεχτεί και στο παρελθόν απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, όχως είχε καταφέρει να γλιτώσει σοβαρά τραυματισμένος,

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα