Γιαγιά Μηλίτσα keep walking. Η συγκινητική ωδή στην Λέσβο από το Johnnie Walker

Γιαγιά Μηλίτσα keep walking. Η συγκινητική ωδή στην Λέσβο από το Johnnie Walker

H γιαγιά Μηλίτσα, οι φίλες της και οι υπόλοιποι ήρωες της Σκάλας Συκαμνιάς πρωταγωνιστούν στα συγκινητικά ντοκιμαντέρ του Johnnie Walker, Ωδή στην Λέσβο, με εκατομμύρια views σε όλο τον κόσμο (video)

Όταν μιλάει η εικόνα τα λόγια είναι περιττά. Για αυτό ας μιλήσουμε για αυτά που δεν φαίνονται και δεν λέγονται μπροστά στην κάμερα. Όπως για τον σκηνοθέτη της ταινίας μικρού μήκους  "Ωδή στην Λέσβο" του Johnnie Walker Storyline, τον 39χρόνο Σύριο Talal Derki που στα νιάτα του ήρθε στην Αθήνα να σπουδάσει σκηνοθεσία στην Σχολή Σταυράκου και επέστρεψε με το συνεργείο του (όλους Σύριους) αυτή την φορά στην Λέσβο και συγκεκριμένα στην Σκάλα Συκαμνιάς, το χωριό που ήταν η πύλη για τους περισσότερους πρόσφυγες στην χώρα μας.  

Πρόσφυγες που απουσιάζουν από την σκηνές, τους αντιπροσωπεύουν τα σωσίβια, καθώς πρόθεση της παραγωγής ήταν να επικεντρωθεί στην προσφορά και στην ανθρωπιά. Μέχρι στιγμής τα video Ωδή στην Λέσβο, του βραβευμένου για το Return to Homs Derki έχουν συγκεντρώσει πάνω από 15 εκατ. views.

- Με πληροφορίες από το theconversation.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νόμπελ Ειρήνης: Ελληνίδες γιαγιάδες vs Μέρκελ. LIVE η ανακοίνωση

SHARE:

24Media Network