Ο ηθοποιός ξεσπά μέσα από τις φυλακές: “Νιώθω οργή και αδικία”

Ο ηθοποιός ξεσπά μέσα από τις φυλακές: “Νιώθω οργή και αδικία”
Ο ηθοποιός Γ. Καρκάς που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί

Ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί μιλάει μέσα από τη φυλακή, με αφορμή τη δεύτερη απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής του. Οι παραλείψεις της αστυνομίας και πώς θα κινηθεί από 'δω και πέρα.

Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού Γ.Κ., που κατηγορείται ότι βίασε έναν οδηγό ταξί.

Τα συναισθήματά μου, αρχικά, είναι οργή και αδικία. Οι λόγοι πατάνε πάνω στο πόρισμα του πρώτου εισαγγελέα, που είναι όλο ένα παιδαριώδες πράγμα – αν μου επιτρέπετε – και παρεκκλίνει από τον νόμο. Δεν γίνεται να πατάνε πάνω στις παραλείψεις και τον αντι-επαγγελματισμό της αστυνομίας. Δεν μπορεί όλες τις παραλείψεις να τις στρέφουν σε μένα. Δεν γίνεται αυτό. Από ‘κει και πέρα, αν η αστυνομία εξετάζει μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ουσίες κλπ, και ένας το παίζει ωραία κοιμωμένη και υποστηρίζει ότι κάποιος ασέλγησε πάνω του και δεν του παίρνουν αίμα…Δεν του πήραν αίμα. Ας του έπαιρναν!”, δήλωσε μέσα από τη φυλακή.

Όσο για το πώς σκοπεύει να κινηθεί σε συνεργασία με τον δικηγόρο του από ‘δω και πέρα, ανέφερε:

“Έκπληξη. Θα πάει αλλιώς το πράγμα, γιατί πολύ απλά οποιαδήποτε αμφιβολία είναι υπέρ του κατηγορουμένου. Από ‘κει και πέρα, σε τέτοια υπόθεση έχουν βγει καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού από τον Δεκέμβρη και οι εξετάσεις DNA ήταν όλες πεντακάθαρες. Τι συζητάμε;”

“Και αν υποθέσουμε ότι του πήραν αίμα… γιατί εγώ εδώ διακρίνω μία εμμονή ως προς το να κατηγορηθώ και όλες οι παραλείψεις της αστυνομίας να γυρίσουν πάνω μου σαν αμφιβολία ενοχής. Και αν θυμάστε, δεν πήραν τον καφέ του οδηγού καν. Με τη δικαιολογία ότι ήταν άδειος! Από ένα ποτήρι βρίσκεις πράγματα, μπορείς να δεις αν υπήρχαν ουσίες ή όχι. Όλοι οι επιστήμονες της χώρας που μας ακούν αυτή τη στιγμή θα συμφωνήσουν μαζί μου”, είπε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα