Γιώργος Μπαλταδώρος: Με c -130 η σορός του στην Καρδίτσα

Γιώργος Μπαλταδώρος: Με c -130 η σορός του στην Καρδίτσα
(C)2009 ALL RIGHTS RESERVED

Στις 2 το μεσημέρι στο Μορφοβούνι Καρδίτσας η κηδεία του πιλότου του μοιραίου Mirage 2000-5

Με c -130 μεταφέρθηκε στην Καρδίτσα η σορός του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, που έπεσε νεκρός εν ώρα καθήκοντος το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη συντριβή του μοιραίου Mirage 2000-5 κοντά στη Σκύρο.

Η κηδεία του άτυχου πιλότου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 2 μετά το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Το «παρών» στην κηδεία του 34χρονου, πατέρα δύο παιδιών, αναμένεται να δώσει σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας.

Χθες, οι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και οι εμπειρογνώμονες έκαναν γνωστό ότι εντόπισαν τμήμα της ατράκτου και πιθανώς του κινητήρα του μοιραίου Mirage 2000-5 στο βυθό του Αιγαίου ανοιχτά της Σκύρου. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πρώτες ενδείξεις, ο εντοπισμός του κινητήρα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους, που συνετρίβη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος. Όπως λένε οι ίδιοι, από τα στοιχεία του κινητήρα μπορούν να αποκλειστούν πολλά σενάρια και να οδηγηθούν εύκολα σε μία και μοναδική εκδοχή για το συμβάν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιώργος Μπαλταδώρος, Μιράζ 2000
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γ. Μπαλταδώρος: Αναζητείται το καταγραφικό πτήσης του Mirage 2000-5

Γιώργος Μπαλταδώρος: Τα παιδιά του άτυχου Σμηναγού "υιοθετεί" η Βουλή

Πτώση Mirage 2000-5: Ίχνος από την άτρακτο στο βυθό του Αιγαίου

SHARE:

24Media Network