Γνωστή χορεύτρια και μοντέλο δάγκωσε αστυνομικό στο χέρι

Γνωστή χορεύτρια και μοντέλο δάγκωσε αστυνομικό στο χέρι
Nυχτερινό μαγαζί blurred disco party. defocused concept about disco night party. people dancing in the mix of music and lights

Το περιστατικό έγινε σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας, όπου η 30χρονη αρνήθηκε να κάνει check out στην ώρα της και κλήθηκε η Αστυνομία- Μόλις είδε τους αστυνομικούς η γνωστή χορεύτρια όρμησε πάνω σε έναν από αυτούς και τον δάγκωσε - Στην κατοχή της βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς.

Γνωστή χορεύτρια και μοντέλο από τις συνεχείς τηλεοπτικές της εμφανίσεις στην Showbiz επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε…

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας, όπου η 30χρονη χορεύτρια αρνήθηκε να κάνει checkout στην ώρα της και να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο με τον ξενοδόχο να βρίσκεται σε απόγνωση αφού τον αγνοούσε εντελώς.

Αναγκάστηκε λοιπόν με την σειρά του να καλέσει την Αστυνομία και όταν έφτασαν στο σημείο, η χορεύτρια όρμησε πάνω στον έναν αστυνομικό και τον δάγκωσε στον αριστερό του καρπό.

Οι αστυνομικοί με την σειρά τους ακινητοποίησαν και συνέλαβαν την γνωστή χορεύτρια στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς, βάρους 1,6 γραμμαρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα