Γονείς Ελένης Τοπαλούδη: Μηνύσεις για τις χυδαίες αναρτήσεις στο προφίλ της

Γονείς Ελένης Τοπαλούδη: Μηνύσεις για τις χυδαίες αναρτήσεις στο προφίλ της

Είναι θέμα αρχής για τους γονείς της να τιμωρηθούν όσοι έκαναν χυδαίες αναρτήσεις, καθώς δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δε ζουν και που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο - Μία γυναίκα έχει ήδη εντοπίσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Γιάννης και η Κούλα Τοπαλούδη, οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη θα στραφούν νομικά εναντίον όλων όσων σπίλωσαν τη μνήμη της στα social media με αρνητικά και κυρίως προσβλητικά σχόλια, μάλιστα από την πρώτη ημέρα που αποκαλύφθηκε η δολοφονία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR, είναι θέμα αρχής για τους γονείς της να τιμωρηθούν όσοι έκαναν χυδαίες αναρτήσεις, καθώς δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δε ζουν και που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της φοιτήτριας πριν από έξι μήνες. Η γυναίκα έχει ήδη κληθεί σε απολογία, άλλα θα αντιμετωπίσει και τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα