Γυναικοκτονία στη Δράμα: Δύο σφαίρες από κυνηγετική καραμπίνα δέχτηκε η 59χρονη -Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Δύο σφαίρες από κυνηγετική καραμπίνα δέχτηκε η 59χρονη -Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Ιατροδικαστική εξέταση istock

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 59χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Δράμα. Την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στη σορό της 59χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Προσοτσάνη Δράμας, καθώς και του γυναικοκτόνου συζύγου της που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο σαλόνι του σπιτιού τους με δύο σφαίρες από κυνηγετική καραπίνα. Η γυναίκα πυροβολήθηκε στην πλάτη και στον θώρακα και υπέστη ρήξη καρδιάς, πνευμόνων και ήπατος. Ο θάνατος της 59χρονης ήταν ακαριαίος και σημειώνεται ότι τα σκάγια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν χοντρά, από αυτά που συνήθως χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνων.

Μετά από λίγη ώρα, περίπου 30 λεπτά, ο 64χρονος άνδρας μπήκε στην μπανιέρα του σπιτιού του και πυροβόλησε μια φορά τον εαυτό του στην κοιλιακή του χώρα, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 59χρονης δεν προέκυψαν σημάδια πάλης ή προηγούμενης σωματικής κακοποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του ζευγαριού ήταν αυτή που εντόπισε τους γονείς της νεκρούς στο σπίτι τους, μέσα σε μία λίμνη αίματος και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα