Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές – “Ερχόμαστε πιο κοντά στην Ευρώπη”

Διαβάζεται σε 2'
Προεκλογικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές
Προεκλογικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Το πρώτο προεκλογικό βίντεο που δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το πρώτο προεκλογικό σποτ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο σποτ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται σε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως για παράδειγμα η ακρίβεια και η Υγεία, πλαισιώνοντάς τες από το κυβερνητικό αφήγημα για τις ενέργειες προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων στους τομείς αυτούς, θυμίζοντας περισσότερο εθνικές εκλογές. Ωστόσο, στη συνέχεια, αναφέρεται στη σημασία των ευρωεκλογών για την επιτάχυνση των αλλαγών που, όπως σημειώνει, “έχει ανάγκη ο τόπος”.

Αναλυτικά, το προεκλογικό σποτ της ΝΔ αναφέρει:

“Πριν από μερικούς μήνες μας δώσατε την εντολή να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα και να έρθουμε πιο κοντά στην Ευρώπη.

Αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Απέναντι στην ακρίβεια. Αυξήσαμε μόνιμα μισθούς και συντάξεις. Αλλά ξέρουμε ότι οι τιμές επιμένουν να είναι υψηλές. Για αυτό και συνεχίζουμε τη μάχη.

Στην υγεία προσλαμβάνονται γιατροί, ανακαινίζονται νοσοκομεία και κέντρα Υγείας, ενώ οι δωρεάν εξετάσεις απλώνονται παντού. Ειδικά εδώ τα βήματά μας πρέπει να γίνουν άλματα.

Το ψηφιακό κράτος εξυπηρετεί πια τον πολίτη χωρίς ουρές και ταλαιπωρία. Ωστόσο, το βαθύ κράτος αντιστέκεται. Χρειάζονται πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Με συνέπεια, συνέχεια αλλά και πιο ισχυρή εθνική φωνή από ποτέ.

Οι διεκδικήσεις μας στις Βρυξέλλες μπορούν αν επιταχύνουν τις αλλαγές που ζητά ο τόπος. Γι’ αυτό και αυτές οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές. Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας, τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά και ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα