Η 24 Media στο πλευρό των παιδικών χωριών SOS

Η 24 Media στο πλευρό των παιδικών χωριών SOS

Η 24 Media και οι εργαζόμενοι της, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παιδικών χωριών SOS  και συγκέντρωσαν συνολικά 14 μεγάλες κούτες με τρόφιμα ρούχα και παιχνίδια

Στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τα παιδικά χωριά SOS λειτουργούν Κέντρα Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα εν΄όψει των εορτών των Χριστουγέννων τα παιδικά χωριά SOS, απηύθυναν  έκκληση προς άπαντες για να συγκεντρωθούν:

- κάθε είδος τροφίμων που δεν χρειάζεται άμεσα ψυγείο (λάδι, γάλα εβαπορέ, δημητριακά, μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι κλπ)

- ρουχαλάκια για παιδιά κυρίως, ηλικίας 5 - 15 ετών

- και ρούχα για ενήλικες

- και παιχνιδάκια!!!

Βασική προϋπόθεση, να είναι τα ρούχα ελαφρώς μεταχειρισμένα και σε καλή κατάσταση!

Η 24 Media και οι εργαζόμενοι της, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παιδικών χωριών SOS  και συγκέντρωσαν συνολικά 14 μεγάλες κούτες. Τέσσερις με τρόφιμα  και δέκα με ρούχα, παπούτσια και  παιχνίδια. Επίσης, η 24 Media, έστειλε ένα Xbox 360, στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη.

Η 24 Media στο πλευρό των παιδικών χωριών SOS

Οι υπεύθυνοι από τα παιδικά χωριά SOS επικοινώνησαν και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την αποστολή μας με ρούχα και τρόφιμα. Τόνισαν πως δεν έχουν ξαναδεί τέτοια ποιότητα σε ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια από δωρεές!

Όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για μας από το γεγονός ότι αυτές τις άγιες ημέρες κάποια μικρά παιδιά χαμογέλασαν στο άνοιγμα ενός δώρου!

Καλές γιορτές!

SHARE:

24Media Network