«Η αγάπη είναι παντού» για τα Παιδικά Χωριά SOS

 «Η αγάπη είναι παντού» για τα Παιδικά Χωριά SOS

Πολλοί φορείς ετοιμάζουν μια μοναδική μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας που επιτελούν ένα τεράστιο κοινωνικό έργο

   Μουσική εκδήλωση με θέμα «Η αγάπη είναι παντού» διοργανώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Θα συμμετάσχουν ο Πορτογάλος τραγουδιστής και ηθοποιός Αντρέ Μάια, οι ερμηνευτές Ελένη Πέτα και Παναγιώτης Πετράκης, η πιανίστρια και τραγουδίστρια τζαζ Κέικο Μποργεσόν από την Ιαπωνία, ο πιανίστας Μάριος Στρόφαλης, ο τσελίστας Γιώργος Ταμιωλάκης και μέλη της χορωδίας της Ελληνικής Κρατικής Όπερας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αποσπάσματα από μιούζικαλ, οπερέτες, πορτογαλικά φάντος, γαλλικά τραγούδια και τζαζ μουσική.

Η συναυλία γίνεται υπό την αιγίδα των πρεσβειών Γερμανίας, Πορτογαλίας και Ιαπωνίας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS. Εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της δεξίωσης μετά την εκδήλωση) και δέκα ευρώ (χωρίς τη δεξίωση). Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 210-3313661.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στέγη για 40 ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα

SHARE:

24Media Network