Η αξιοπρέπεια “πνίγηκε” στη Ρόδο: Σερβιτόρος σχεδόν κολυμπά για να παραδώσει παραγγελία

Η αξιοπρέπεια “πνίγηκε” στη Ρόδο: Σερβιτόρος σχεδόν κολυμπά για να παραδώσει παραγγελία

Εργασιακή "ζούγκλα" σε beach bar της Ρόδου, όπου σερβιτόρος αναγκάστηκε να μπει μέσα στη θάλασσα προκειμένου να εξυπηρετήσει πελάτες.

Ακόμα ένα περιστατικό εργασιακού μεσαίωνα στα νησιά της χώρας, με βίντεο που κάνει τον γύρο των social media να επιβεβαιώνει τις άθλιες συνθήκες στις οποίες αναγκάζονται να εργάζονται οι υπάλληλοι στον επισιτισμό και τον τουρισμό.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, σερβιτόρος beach bar στην Καλλιθέα της Ρόδου έχει μπει μέσα στη θάλασσα και με το νερό να φτάνει πάνω από τη μέση του, κρατώντας δίσκους στα χέρια, σχεδόν αναγκάζεται να κολυμπήσει για να παραδώσει παραγγελία.

Οι εικόνες έχουν προκαλέσει την οργή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωησης για τις απάνθρωπες απαιτήσεις των εργοδοτών, την εκμετάλλευση των εργαζομένων και την υποβάθμιση της αξιοπρέπειάς τους στον βωμό της κερδοσκοπίας.

Ανάρτηση για το συμβάν έκανε και ο νέος Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, που έγραψε στο Twitter: “Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι”.

Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση και του νέου Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε πως “για το περιστατικό της Ρόδου δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα