Η διαδρομή της Porsche στο μικροσκόπιο της Τροχαίας

Η διαδρομή της Porsche στο μικροσκόπιο της Τροχαίας

Συλλέχτηκε όλο το υλικό των καμερών από τα Διόδια Αφιδνών έως τα Διόδια Θηβών και απεστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση

Το υλικό των καμερών παρακολούθησης της κυκλοφορίας από τα Διόδια Αφιδνών έως και τα Διόδια Θηβών, μετά το Ύπατο έχουν συλλέξει οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας στη Θήβα.

Το μαγνητοσκοπημένο υλικό έχει αποσταλεί ήδη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για να ελεγχθεί και να βγει πόρισμα για την οδηγική συμπεριφορά του οδηγού πριν το τροχαίο, την ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί κλπ.

Θα διαπιστωθεί επίσης αν τυχόν υπήρξε εμπλοκή τρίτου αυτοκινήτου και τέλεση αυτοσχέδιου αγώνα, όπως εκτίμησε και κατήγγειλε ο τραγικός πατέρας που έχασε την οικογένειά του στην φονική πρόσκρουση της Porsche με το σταθμευμένο αυτοκίνητό του, ο οποίος είχε κάνει λόγο για την παρουσία ενός νεαρού οδηγού με Audi R8.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, ο οδηγός αυτός ούτε έχει εντοπισθεί ούτε έχει καλέσει από μόνος του την Τροχαία. Επιπλέον, οι αρχές δεν έχουν αποδείξεις εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου.

Τα ελαστικά της Porsche θα εξεταστούν αναλυτικά, ενώ η όλη διαδικασία για να κατατεθεί το πόρισμα και η δικογραφία της Τροχαίας στην Εισαγγελία Θηβών, αναμένεται να είναι χρονοβόρα, αφού θα πρέπει να ολοκληρώσουν το έργο τους, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία για τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και το πόρισμα του πραγματογνώμονα.

Πορίσματα όμως θα καταθέσουν και τεχνικοί σύμβουλοι όλων των εμπλεκομένων πλευρών που έχουν οριστεί από τις οικογένειες των θυμάτων, που τουλάχιστον έως τώρα, ανεπίσημα όλοι δείχνει να συμφωνούν, ως προς την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει η Porsche που οδηγούσε ο 23χρονος Γιώργος Βακάκης.

Την ίδια ώρα βεβαίως, έχουν ληφθεί καταθέσεις από οδηγούς που περνούσαν από το σημείο την ώρα που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα και τους οποίους προσπέρασε ο νεαρός οδηγός της Porsche.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα