Η ελληνική προεδρία ξεκινά με απαγόρευση συναθροίσεων. Απροσπέλαστο το κέντρο

ΑΘΗΝΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ-ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. Η  ΕΛΛΑΔΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ-ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. Η ΕΛΛΑΔΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Πρεμιέρα ελληνικής προεδρίας με απαγόρευση των δημοσίων συγκεντρώσεων. "Φρούριο" η πρωτεύουσα. Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε πόλη φάντασμα, θα μετατραπεί για άλλη μια φορά η Αθήνα, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα εφαρμοστούν σήμερα, Τετάρτη.

Αιτία, η τελετή ανάληψης της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, από τη χώρα μας, που θα "εορταστεί" με απαγόρευση κάθε πορείας και συνάθροισης.

Συγκεκριμένα με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 μέχρι και 24:00 ώρα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2014, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία:

*Στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Αθηνάς (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας, εξαιρουμένων των χώρων της Πλατείας Ομονοίας), δεξιά Ερμού (μέχρι Αγίων Ασωμάτων), πεζόδρομος από συμβολή Ερμού και Αγίων Ασωμάτων μέχρι Αποστόλου Παύλου, αριστερά Αποστόλου Παύλου μέχρι Ροβέρτου Γκάλλι, Ροβέρτου Γκάλλι, Χατζηχρήστου, Βούρβαχη, αριστερά Παρασκευοπούλου, δεξιά Καρέα, αριστερά Υμηττού, Ούλωφ Πάλμε, αριστερά Στρατάρχου Παπάγου, δεξιά Παπαδιαμαντοπούλου, αριστερά Θηβών, Φειδιππίδου, Λ. Αλεξάνδρας, αριστερά Χ. Τρικούπη, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Θεμιστοκλέους, δεξιά Πανεπιστημίου, αριστερά Αιόλου, δεξιά Σταδίου μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας, ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής,

*Στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, στη Λ. Μεσογείων από τη συμβολή της με τη Λ. Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Φειδιππίδου και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη – Λ. Μεσογείων), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και

*Στους χώρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα, κλείνει στις 15.00 ο σταθμός του μετρό "Μέγαρο Μουσικής", όπου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα η επίσημη τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ.

Επίσης, την Τετάρτη, τίθενται σε ισχύ και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας λόγω της τελετής έναρξης της προεδρίας.

Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων κατά τις ώρες 00.01΄έως 24.00΄ στην Λ.Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στις παρακάτω κάθετες οδούς:

*Αιγινήτου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ.Β.Σοφίας και της οδού Παπαδιαμαντοπούλου.

*Λούρου, Λαμψάκου, Σεμιτέλου & Κερασούντος, στο τμήμα τους μεταξύ της Λ. Β. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου.

Ακόμα θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία οχημάτων και θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση κατά τις 15.00΄έως πέρατος:

*Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

*Λ. Β. Κων/νου, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Β. Αλεξάνδρου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

*Γέλωνος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ριζάρη και Βασ. Κων/νου.

*Γενναδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δεινοκράτους, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Αναπήρων Πολέμου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Βλαδίμηρου Μπένση, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Μονή Πετράκη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελληνική Προεδρία
SHARE: