Η Εθνική Ασφαλιστική έτρεξε 1.742 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

Η Εθνική Ασφαλιστική έτρεξε 1.742 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

Το ποσό των 24.451,5 ευρώ συγκεντρώθηκε για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα όπου η Εθνική Ασφαλιστική ήταν ο μεγάλος χορηγός

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή των ανθρώπων της Εθνικής Ασφαλιστικής στον κορυφαίο, διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας το ποσό των 24.451,5 ευρώ, που θα προσφερθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η Εθνική Ασφαλιστική, που ήταν μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, κατέκτησε την τρίτη θέση στη συνολική κατάταξη και την πρώτη θέση στην κατηγορία της. Το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρίας, επιδεικνύοντας αθλητική διάθεση και έντονο φιλανθρωπικό ενδιαφέρον, περπάτησε και έτρεξε κατά τη διάρκεια του πενθήμερου αγώνα, «γράφοντας» τον σημαντικό αριθμό των 1.742 χιλιομέτρων.

Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της Εταιρίας, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ο οποίος έτρεξε μαζί με τους εργαζόμενους και, στην έναρξη του αγώνα, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Εθνική Ασφαλιστική δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον σημερινό αγώνα διότι, τα παιδιά είναι ο πλούτος, είναι το μέλλον της χώρας μας και η υποστήριξη του προγράμματος σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που υλοποιεί η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», είναι πραγματικά σημαντική!».

Το No Finish Line αποτέλεσε τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που έχει δοθεί ποτέ στην Ελλάδα, στον οποίο πήραν μέρος χιλιάδες δρομείς, καλύπτοντας συνολικά 50.903 χιλιόμετρα. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν που έκανε τον εμπνευστή του αγώνα, το Γάλλο Philippe Verdier, να επισημάνει κατά τη διάρκεια των απονομών, ότι κανένας άλλος αγώνας δεν γνώρισε την πρώτη φορά διεξαγωγής του, τόσο μεγάλη επιτυχία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα