Η Γκερέκου έφυγε από την πίσω πόρτα

Η Γκερέκου έφυγε από την πίσω πόρτα

Ακόμα ένα περιστατικό αποδοκιμασίας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Πολίτες αποδοκίμασαν έντονα την Α. Γκερέκου. Αναγκάστηκε να φύγει όπως όπως από φεστιβάλ

Κακήν κακώς αποχώρησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου από την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Τεχνών Κέρκυρας το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Corfupress.com , δεκάδες αγανακτισμένοι πολίτες την υποδέχθηκαν με συνθήματα και διαμαρτυρίες λόγω της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.

Το επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ, στα Ανάκτορα Μιχαήλ και Γεωργίου.

Οι “αγανακτισμένοι” συγκεντρώθηκαν στην είσοδο των Ανακτόρων, δίπλα από το αίθριο στο οποίο εκείνη την ώρα είχε ήδη ξεκινήσει η μουσική εκδήλωση. Φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και κατά της βουλευτού.

Η Άντζελα Γκερέκου τελικά αποχώρησε από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εκδήλωση του φεστιβάλ, η διοργάνωση του οποίου, ήταν δική της πρωτοβουλία.

Στα Ανάκτορα βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη, χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει καθώς οι πολίτες περιορίστηκαν στα συνθήματα και τις αποδοκιμασίες.

Είναι το δεύτερο περιστατικό αποδοκιμασίας της Άντζελας Γκερέκου μέσα σε λίγες ημέρες. Είχε προηγηθεί η συγκέντρωση έξω από το γραφείο της, με τους πολίτες της Κέρκυρας να μην της συγχωρούν το “Ναι” στο Μεσοπρόθεσμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα