Η ΠΟΕΔΗΝ έκανε ντου σε λάθος υπουργείο – “Ώπα πάμε αλλού”

Η ΠΟΕΔΗΝ έκανε ντου σε λάθος υπουργείο – “Ώπα πάμε αλλού”
Πορεία διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ Eurokinissi

Στο Εργασίας ήθελαν να μπουν, στο Εσωτερικών προσπάθησαν να εισβάλλουν. Δείτε πώς οι συνδικαλιστές μπέρδεψαν τις στοές. Το σχόλιο του Πολάκη.

Πορεία και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ.

Εν αρχή κατέθεσαν λίγα λουλούδια στον εμβληματικό “Δρομέα” του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εργασίας.

Όμως, δεν έλειψαν τα ευτράπελα.

Συνδικαλιστές της Ένωσης επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο Εργασίας για να διαμαρτυρηθούν, ωστόσο… μπέρδεψαν τις στοές και πήγαν στο Εσωτερικών.

Ακολούθησε ο διάλογος μεταξύ του φύλακα του κτηρίου και του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου:

-“Τι κάνετε τώρα;”.

-“Το υπουργείο Εργασίας δεν είναι εδώ;”.

-“Όχι, δίπλα είναι το υπουργείο Εργασίας”.

-“Τότε πάμε δίπλα”.

Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπίας της ΠΟΕΔΗΝ με τον Ανδρέα Νεφελούδη. Μάλιστα, ο κ. Νεφελούδης κατέβηκε στο πεζοδρόμιο για να μιλήσει με τους συνδικαλιστές.

Σχετικό σχόλιο για το ευτράπελο με τη λάθος πόρτα, έκανε και ο Παύλος Πολάκης στο Facebook. Συγκεκριμένα έγραψε:

“ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! Ο αρχηγός του τσίρκου ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ κανει λάθος στις στοές και στα υπουργεία ενώ εχει στήσει το σώου με τις κάμερες!!! Και μετα λέτε πως και γιατι κατέθεσε στεφάνι στο Δρομέα,ο Αγνωστος στρατιώτης νόμιζε πως ηταν….”.

Η κινητοποίηση των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία έγινε με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που προβλέπει την μετάταξη στους δήμους 526 τραυματιοφορεών – σε σύνολο 2.300- που ήταν πρώην σχολικοί φύλακες.

Η ΠΟΕΔΗΝ -μεταξύ άλλων- διεκδικεί ένταξη στα ΒΑΕ, απρόσκοπτη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, διπλασιασμό-επέκταση και σε άλλα επαγγέλματα, αύξηση στους μισθούς, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, επαρκή χρηματοδότηση, “ώστε σε μια τριετία οι Δημόσιες Δαπάνες Υγείας να συγκλίνουν με το μέσο όρο της Ευρώπης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα