Η πρώτη έξοδος της Μυρτούς από το νοσοκομείο: Επισκέφθηκε εκκλησία για να κοινωνήσει

Η πρώτη έξοδος της Μυρτούς από το νοσοκομείο: Επισκέφθηκε εκκλησία για να κοινωνήσει

Την πρώτη της έξοδο από το νοσοκομείο έκανε η 16χρονη Μυρτώ από την Πάρο προκειμένου να πάει με την μητέρα της στην εκκλησία

Την πρώτη της έξοδο από το νοσοκομείο «Σπόλτιγκ» της Βοστώνης όπου νοσηλεύεται, έκανε η 16χρονη Μυρτώ από την Πάρο προκειμένου να επισκεφθεί με την μητέρα της την ελληνική Εκκλησία όπου τελέσθηκε Ευχέλαιο και Παράκληση για την υγεία της.

Περίπου 70 γυναίκες μαζί με τις κόρες τους παρακολούθησαν την συγκινητική τελετή στον ναό των Ταξιαρχών του Γουότερτάουν, μετά το τέλος της οποίας ο ιερέας π. Δημήτριος Τόνιας Κοινώνησε το κορίτσι που δίνει τη μεγάλη μάχη.

«Είμαι τρομερά συγκινημένη από τον κόσμο που ήλθε να προσευχηθούμε μαζί και αφάνταστα υποχρεωμένη σ’ όλη αυτή την αγάπη που μου δείχνουν και δεν ξέρω κι εγώ πώς θα μπορούσα να ανταποδώσω» είπε στον δημοσιογράφο κ. Θ. Καλμούκο της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» η μητέρα του κοριτσιού, κα. Μαίρη Κοτρότσου.

«Ήλθαν πολλά παιδιά, ήταν πολύ συγκινητικό κι ο κόσμος ήταν πολύ συγκινημένος» συμπλήρωσε η κα Κοτρότσου που σημείωσε πως «ενώ φοβόμουν ότι η Μυρτώ δεν θα άντεχε τόσες ώρες, ωστόσο άντεξε και στην Ακολουθία και στο φαγητό μετά χωρίς να κλάψει.

Μάλιστα, μία κυρία είχε φροντίσει κι είχε φέρει ένα σκυλί και το είχε βάλει δίπλα της κι όπως ήταν κι όλα τα άλλα παιδιά έδειχνε ότι την ευχαριστούσε».

Η 16χρονη Μυρτώ η περιπέτεια της οποίας έχει σοκάρει το Πανελλήνιο, νοσηλεύεται σε ειδική κλινική αποκατάστασης στην Βοστώνη, όπου τις τελευταίες ημέρες οι Ομογενείς πραγματοποίησαν με επιτυχία έρανο, προκειμένου να αγοραστεί ειδικό ιατρικό μηχάνημα το οποίο χρειάζεται για την σίτιση και την επικοινωνία του κοριτσιού.

πηγή: dogma.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παγκόσμιος έρανος για τη Μυρτώ: Σκληρή μάχη για την οριστική αποκατάσταση της υγείας της

Η Ομογένεια μαζεύει χρήματα για τη Μυρτώ

SHARE:

24Media Network