Ηλεία: Δηλητηρίασαν δυο σκυλάκια φύλακες μιας μοναχικής γυναίκας

Δηλητηρίασαν δυο σκυλάκια φύλακες μια μοναχικής γυναίκας
Δηλητηρίασαν δυο σκυλάκια φύλακες μια μοναχικής γυναίκας PATRISNEWS

Ένα ακόμα κρούσμα δηλητηρίασης οικόσιτων ζώων καταγράφηκε στο χωριό Δίβρη της Ηλείας, προκαλώντας αντιδράσεις

Ακόμα ένα κρούσμα δηλητηρίασης οικόσιτων ζώων και συγκεκριμένα δύο σκυλιών, που είχε γυναίκα στη Δίβρη, διαπιστώθηκε το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Πανελλήνιας Εκπολιτιστικής Ένωσης Λαμπειέων (Διβριωτών) Ηλείας και του προέδρου της, Σωτήρη Σωτηρόπουλου.

Ο κ. Σωτηρόπουλος ειδικότερα ανέφερε ότι: «Ασυνείδητοι εγκληματίες για μια ακόμη φορά έδρασαν στη Δίβρη με τα πιο ποταπά ένστικτά τους και δολοφόνησαν δύο σκυλάκια που είχε σαν φύλακες (στο σπίτι και τον στάβλο) η Διβριώτισα μοναχική γυναίκα κ. Διαμάντω Ιωαννίδη, δηλητηριάζοντάς τα. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι αδίστακτοι δολοφόνοι δρουν, αφού πριν λίγα χρόνια είχαν σκοτώσει με κυνηγητικό όπλο ή είχαν στραγγαλίσει επτά αιγοπρόβατα της άτυχης γυναίκας (που ήταν ο μοναδικός πόρος της ζωής της). Τότε οι δράστες δεν βρέθηκαν παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και της Εισαγγελίας…

ADVERTISING

Η μοναχική γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει με κόπους, έχει γίνει στόχος αυτών των υπάνθρωπων που παραμένουν άγνωστοι, παρά το γεγονός ότι έχει προσφύγει με αναφορά της στον κ. Εισαγγελέα Ηλείας, ζητώντας την προστασία της. Τώρα βρίσκεται σε απόγνωση με απρόβλεπτες συνέπειες για την ίδια».

«Ελπίζουμε η Αστυνομία Λαμπείας που ειδοποιήθηκε να δράσει άμεσα και αποτελεσματικό για την αποκάλυψη και τιμωρία των δολοφόνων, που αποτελούν μελανό στίγμα για την τοπική κοινωνία μας», καταλήγει ο κ. Σωτηρόπουλος.

Πηγή: 

Patrisnews

24Media Network