Ηλεία: Νεκρός μετά από φωτιά εντοπίστηκε ηλικιωμένος στη Σπιάτζα

Ηλεία: Νεκρός μετά από φωτιά εντοπίστηκε ηλικιωμένος στη Σπιάτζα

Νεκρός εντοπίστηκε το Σάββατο τα ξημερώματα ένας ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Σπιάτζα, στον Πύργο της Ηλείας. Πιθανό να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Δεν είχαν περάσει 15 ημέρες από τότε που έβαλε φωτιά στο σπίτι του επιζητώντας ένα τέλος. Τότε είχε γλιτώσει με ελαφρά εγκαύματα και μετά από λίγες ώρες παραμονής στο νοσοκομείο είχε επιστρέψει σπίτι του, παρά το γεγονός ότι είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για εμπρησμό εκ προθέσεως.

Oπως μεταδίδει το ilialive.gr ο 85χρονος Α.Μ. βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στη Σπιάντζα, πιθανότατα λόγω ασφυξίας από τις αναθυμιάσεις που προκάλεσε η φωτιά που φαίνεται πως έβαλε, ξανά, στο μικρό σπίτι που διέμενε.

Λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα, οι περίοικοι αντιλήφθηκαν πως για άλλη μια φορά μετά τις 3 Μαΐου, το σπίτι του 85χρονου φλεγόταν. Ήταν σχεδόν σίγουροι πως αυτός βρισκόταν μέσα, όταν κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επέμβει. Οι πυροσβέστες, επιβεβαίωσαν τους φόβους των γειτόνων.

Ο 85χρονος ήταν νεκρός με εγκαύματα, κυρίως στο πρόσωπο, “πνιγμένος” από τις αναθυμιάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο υπήρχαν κάποια κεριά, που προφανώς είχε ανάψει για να δώσει το τέλος.

Πριν 13 μέρες, ξημερώματα Κυριακής είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Τότε οι πυροσβέστες και οι γείτονες είχαν βγάλει ζωντανό από το μικρό σπιτάκι δίπλα στο κύμα, τον 85χρονο. Όμως ο ίδιος είχε δώσει το μήνυμα του τι ήθελε να συμβεί. Στην πόρτα υπήρχε ένα σημείωμα… “Άστο να καεί”… μια φράση επαναλαμβανόμενη από έναν άνθρωπο που αναζητούσε τη λύτρωση.

“Άστο να καεί” μια φράση - προτροπή σε όποιον πλησίαζε το σπίτι να μην κάνει τίποτα και να τον αφήσει να τελειώσει με τραγικό τρόπο.

SHARE:

24Media Network