Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε στο αρχαίο θέατρο του Διονύσου στην Ακρόπολη

Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε στο αρχαίο θέατρο του Διονύσου στην Ακρόπολη

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, o 61χρονος άντρας που έμενε στην Ανάβυσσο άφησε πίσω του ιδιόχειρα σημειώματα που εξηγούσε στη σύζυγό του τους λόγους του απονενοημένου διαβήματός του

Μία τραγωδία κρύβεται πίσω από την πτώση ενός άντρα το μεσημέρι από μεγάλο ύψος στο αρχαίο θέατρο του Διονύσου στην Ακρόπολη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κενό και να σκοτωθεί μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών που έμειναν εμβρόντητοι.

Οι λόγοι της πτώσης αποδίδονται από τις Αρχές σε αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα από την Ανάβυσσο, ο οποίος άφησε πίσω στο σπίτι του ιδιόχειρα σημειώματα στη σύζυγό του όπου εξηγούσε με σαφήνεια τόσο την επιλογή του όσο και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η σύζυγός του από την στιγμή που έφυγε από το σπίτι ο άντρας τον αναζητούσε καθώς και μιλούσε περίεργα και ανακάλυψε η γυναίκα του τα σημειώματα αυτά που είχε αφήσει πίσω του ο σύζυγός της, όμως ήταν ήδη αργά καθώς λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα του ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 61χρονος είχε ένα δικαστήριο αύριο Τετάρτη, για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί και φοβόταν όπως είχε πει στη γυναίκα του πως θα καταδικαστεί. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο 61χρονος δεν άντεχε μία τέτοια εξέλιξη, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημά του.

SHARE:

24Media Network