Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το χιουμοριστικό σποτ με πρωταγωνιστές τον Αλέξη και τον Κυριάκο

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το χιουμοριστικό σποτ με πρωταγωνιστές τον Αλέξη και τον Κυριάκο

Εμπνευσμένο από τις ερχόμενες εθνικές εκλογές το διαφημιστικό σποτ του Ημιμαραθώνιου Κρήτης, στον οποίο εφέτος θα τρέξουν ο Αλέξης και ο Κυριάκος.

Το πρώτο βίντεο-πρόσκληση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης έδωσε στην δημοσιότητα ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ ο οποίος διοργανώνει στις 6 Οκτωβρίου 2019 για πέμπτη χρονιά τον αγώνα δρόμου (21 χλμ) και για έκτη χρονιά τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5 χλμ – 10 χλμ – 1.000 μέτρων και 200 μέτρων ΑμεΑ στο Αρκαλοχώρι.

Πρωταγωνιστές του χιουμοριστικού σποτ δύο αδέρφια, ο Αλέξης και ο Κυριάκος. Μάλιστα στην εισαγωγή το βίντεο αναφέρει πως «ακολουθεί αθλητική διαφήμιση».

Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ. Από την άλλη μεριά το δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, την σημαία της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια. 

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό, τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και τότε είναι που αρχίζει διάλογος των δυο παιδιών...

Δηλώσεις συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι μπορούν μέσω του www.cretehalfmarathon.com

Πηγή: 

Cretapost

SHARE:

24Media Network