Ιωάννινα: Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών με τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά – Βίντεο ντοκουμέντο

Ιωάννινα: Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών με τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά – Βίντεο ντοκουμέντο
epirus-tv-news

Συμπλοκή για οπαδικές διαφορές σημειώθηκε σε γειτονιά των Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων. Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ένας 30χρονος. 8 συλλήψεις.

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οκτώ άτομα, που εμπλέκονται σε υπόθεση συμπλοκής με οπαδικά κίνητρα, ενώ επιπλέον έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τρεις άτομα, για τη συμμετοχή τους σε αυτή.

Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας από 19 έως 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της συμπλοκής, απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το μεσημέρι, τέσσερις από τους συλληφθέντες διακομίστηκαν τραυματισμένοι από σημείο της πόλης των Ιωαννίνων στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι οι δύο από αυτούς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις ημεδαποί οπαδοί του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν από τους επτά υπόλοιπους κατηγορούμενους και οπαδού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που επέβαιναν σε τρία συνολικά Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Στη συνέχεια, τα επτά άτομα τράπηκαν σε φυγή με τα οχήματά τους, ωστόσο από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους και συνελήφθησαν οι τέσσερις από αυτούς, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ο χώρος της συμπλοκής ερευνήθηκε από συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικός σωλήνας, μήκος 14 εκατοστών, πλαστικό πώμα πυρσού, κουκούλα «full-face» και ρολό ταμειακής μηχανής.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα. Οι δύο νοσηλευόμενοι συλληφθέντες κρατούνται φρουρούμενοι, εκ των οποίων ο ένας που είναι 30 ετών νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση αφού έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι υπόλοιποι έξι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα