Ιωάννινα: Απολογούνται σήμερα οι 4 συλληφθέντες για την άγρια οπαδική συμπλοκή

Ιωάννινα: Απολογούνται σήμερα οι 4 συλληφθέντες για την άγρια οπαδική συμπλοκή
glomex/ερτ

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών αναμένεται να βρεθούν σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (12/4), οι 4 συλληφθέντες για το άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας που σημειώθηκε μεταξύ οπαδών του Π.Α.Σ. Γιάννινα και του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα.

Απολογούνται στις ανακριτικές αρχές, σήμερα, Μ. Τετάρτη (12/4), οι 4 συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στα Ιωάννινα, ύστερα από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, χτες, Μ. Τρίτη (11/4), ο συνήγορός τους, Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να συντάξει τα υπομνήματα απολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι και οι τέσσερις είναι αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο, μεταξύ άλλων και την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με τις χτεσινές δηλώσεις που πραγματοποίησε ο κ. Κούγιας, το υλικό που υπάρχει από κάμερες ασφαλείας είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς εκτιμά ότι θα διαφωτίσει τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η οπαδική συμπλοκή.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι το αυτοκίνητο των οπαδών του ΠΑΣ ήταν αυτό που κυνηγούσε τα άλλα οχήματα στα οποία επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού ενώ ανέφερε ότι ο χάρτης των οπαδών στα γήπεδα έχει αλλάξει καθώς “έχουν εισέλθει στις τάξεις τους κακοποιά στοιχεία” και πρόσθεσε ότι “δεν θεωρεί οπαδούς αυτούς που πηγαίνουν στα γήπεδα για να βρίζουν ή για να προκαλούν επεισόδια”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις ημεδαποί οπαδοί του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν από τους επτά υπόλοιπους κατηγορούμενους και οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που επέβαιναν σε τρία συνολικά Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα