Ηράκλειο: “Νταής” ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο

Ηράκλειο: “Νταής” ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο
Κακοποίηση istock

Ένα εξοργιστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όταν νεαρός άνδρας άρχισε να χαστουκίζει τη γυναίκα του στην αίθουσα αναμονής.

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας έγιναν οι επιβάτες και οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου Ηρακλείου το βράδυ της Τρίτης (30/5).

Νεαρός άνδρας άρχισε να χαστουκίζει την γυναίκα του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων, που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σήμερα ο οξύθυμος σύζυγος οδηγείται στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11.30 το βράδυ της περασμένης Τρίτης 30 Μαΐου. Το ζευγάρι των Παλαιστινίων, που επρόκειτο να ταξιδέψει με προορισμό το Βέλγιο, περίμενε μαζί με άλλους επιβάτες στην αίθουσα αναμονής για την επιβίβαση στο αεροσκάφος.

Ένας διαπληκτισμός που ξέσπασε ανάμεσά τους πυροδότησε την βίαιη αντίδραση του άνδρα, περίπου 35 ετών προς την νεότερη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, άρχισε να τη χτυπά βίαια με τα χέρια του στο κεφάλι, προκαλώντας την αντίδραση επιβατών και υπαλλήλων. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα και ο άνδρας συνελήφθη, λόγω αυτεπάγγελτης δίωξης της πράξης, παρόλο που η σύζυγός του από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την τιμωρία του.

Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί. Στο πλευρό του είναι το θύμα το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έκλαιγε και ζητούσε να μην “πάθει τίποτα” ο σύζυγός της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα