Ηράκλειο: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονου σε τροχαίο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Ηράκλειο: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονου σε τροχαίο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε σημείο τροχαίου (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται ένας 38χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ. Με ελαφρύτερα τραύματα ο 32χρονος συνοδηγός του ΙΧ.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας (22/05) επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης λίγο μετά τη γέφυρα της Παντάνασσας.

Σύμφωνα με το Ekriti.gr, από το τροχαίο, που σημειώθηκε όταν το ΙΧ εξετράπη της πορείας του, τραυματίστηκαν δύο άτομα, ο 38χρονος οδηγός και ο 32χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Επί τόπου βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ.

Ο 38χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και για τον λόγο αυτό οι γιατροί έκριναν απαραίτητο ότι πρέπει να εισαχθεί στην ΜΕΘ, όπως δήλωσε στο τοπικό μέσο ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ο διοικητής του νοσοκομείου συμπλήρωσε ότι ο 38χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Ο 32χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε στον αυχένα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ελάχιστα λεπτά μετά το τροχαίο στην Παντάνασσα, ένα ακόμα σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης.

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο από τον Άγιο Νικόλαο προς τη Νεάπολη εξετράπη της πορείας του επί του ΒΟΑΚ με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα