Κακοκαιρία Genesis: “Πάρτι” στο Twitter – Το συγκρότημα, ο Phil Collins και το τριήμερο που δεν θα ‘ρθει ποτέ

Κακοκαιρία Genesis: “Πάρτι” στο Twitter – Το συγκρότημα, ο Phil Collins και το τριήμερο που δεν θα ‘ρθει ποτέ
Κακοκαιρία Genesis Eurokinissi

Με χιουμοριστική διάθεση υποδέχθηκαν οι χρήστες του Twitter την κακοκαιρία Genesis που τα τελευταία 24ωρα πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας. "Έρχεται η κακοκαιρία Nirvana".

Η κακοκαιρία Genesis συνεχίζει την επέλασή της σε αρκετές περιοχές της χώρας με τις βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους να συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τις τελευταίες ώρες και να δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Η Πολιτική Προστασία και το Πυροσβεστικό Σώμα είναι επί ποδός, καθώς τα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ενταθούν σε ορισμένες περιοχές της επικράτειας.

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας Genesis

Ωστόσο, η κακοκαιρία πέρα από τα προβλήματα που προκάλεσε βρέθηκε στην κορυφή των trends στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για μερικούς ακόμη λόγους, καθώς πολλοί χρήστες του Twitter άντλησαν έμπνευση για τα χιουμοριστικά tweets τους και θυμήθηκαν το βρετανικό συγκρότημα της ροκ “Genesis” αλλά και τον τραγουδιστή του, Phil Collins.

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που “αποχαιρέτησαν” το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς η κακοκαιρία χάλασε τα σχέδιά τους για μία απόδραση εκτός Αθηνών.

Κακοκαιρία Genesis: Τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα