Καλαμάτα: Άγνωστοι πυροβόλησαν μοτοσικλετιστή στο κέντρο της πόλης

Καλαμάτα: Άγνωστοι πυροβόλησαν μοτοσικλετιστή στο κέντρο της πόλης
Messinialive.gr

Άγνωστοι πυροβόλησαν οδηγό μηχανής και διέφυγαν με αυτοκίνητο, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα.

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (20/01) στο κέντρο της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Messinialive.gr, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες έκλεισαν πρώτα με το όχημά τους τον δρόμο του μοτοσικλετιστή, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά, διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι δύο δράστες διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα