Καλαμάτα: Δεν ανήκουν στην εξαφανισμένη Εξαρχουλέα τα οστά

Η Χριστίνα Εξαρχουλέα που αγνοείται από τον Οκτώβριο του 2017
Η Χριστίνα Εξαρχουλέα που αγνοείται από τον Οκτώβριο του 2017

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA για τα οστά που βρέθηκαν στις 14 Απριλίου, σε νταμάρι στα Λέικα Καλαμάτας έδειξαν πως δεν πρόκειται για την Χριστίνα Εξαρχουλέα που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ανάλυση DNA για τα οστά που βρέθηκαν στις 14 Απριλίου, σε νταμάρι στα Λέικα Καλαμάτας.

H εξέταση DNA έδειξε πως δεν πρόκειται για την Χριστίνα Εξαρχουλέα που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας, αλλά για την 36χρονη Χρυσοβαλάντω Καραχάλιου που είχε χαθεί τέλη 2013 με αρχές 2014 από τον καταυλισμό Ρομά στα Παναγάκια Ασπροχώματος Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, η δήλωση εξαφάνισης για την Χρυσοβαλάντω είχε γίνει από την μητέρα της στις 26 Φεβρουαρίου 2014, είχε χαθεί όμως σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τότε η μητέρα της στις Αρχές, τρεις μήνες πιο πριν.

Από την κατάσταση που βρίσκονταν τα οστά, δεν κατέστη δυνατός ο καθορισμός του μηχανισμού θανάτου, ενώ το μόνο στοιχείο που έχουν οι Αρχές για την 36χρονη ήταν ότι ήταν τοξικοεξαρτημένη.

Τα οστά είχαν βρεθεί από έναν περιπατητή το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, στην περιοχή Λέικα Καλαμάτας στο νταμάρι.

Καθώς περπατούσε είδε διάσπαρτα γύρω οστά και κομμάτια ρούχων και κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα τμήμα κρανίου, θραύσματα οστών και υπολείμματα ρούχων.

Ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχε ένα τσαντάκι μέσης, ένα δαχτυλίδι, γυναικεία βραχιόλια, ένα ρολόι, δύο τηλεκάρτες, στηθόδεσμος, καλσόν, κοντό παντελόνι τύπου βερμούδας, ένα πανωφόρι και ένα μπουφάν, τα οποία δεν είχαν αναγνωριστεί ούτως ή άλλως από τους συγγενείς της Εξαρχουλέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ με την ανεύρεση οστών στην Καλαμάτα

Θρίλερ στη Μάνη με 57χρονη: Δεν σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της

SHARE:

24Media Network