Κάλυμνος: Αγωνία για 21χρονο φοιτητή που αγνοείται

Κάλυμνος: Αγωνία για 21χρονο φοιτητή που αγνοείται

Ο 21χρονος είχε πάει στο νησί για να δει τους γονείς του που ζουν και κατοικούν εκεί και χάθηκε σε μία βόλτα με ποδήλατο από το μεσημέρι της Κυριακής

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές του νησιού της Καλύμνου για την εξαφάνιση ενός 21χρονου φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου που είχε πάει στο νησί για να δει τους γονείς του, οι οποίοι ζουν και κατοικούν εκεί.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Χατζηπαύλου που κατοικεί στον Πειραιά και είχε πάει τις τελευταίες ημέρες στην Κάλυμνο για να δει την οικογένεια του. Η μητέρα του υπηρετεί ως δασκάλα στη Κάλυμνο.

Η δήλωση εξαφάνισής του έγινε από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βγήκε με το ποδήλατό του από το σπίτι του στην Χώρα για να κάνει μία βόλτα στο νησί.

Οι ώρες περνούσαν όμως και ο 21χρονος δεν επέστρεφε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς του και να απευθυνθούν στην Αστυνομία.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν, τις οποίες από την πρώτη στιγμή συνδράμουν άντρες της Πυροσβεστικής και εθελοντές, ενώ συμμετέχει και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. λόγω του δύσβατου της περιοχής, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε παρατημένο το ποδήλατό του σε μονοπάτι που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία, όμως όσο και αν ερευνήθηκε η συγκεκριμένη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού.

Από την Αστυνομία επισημαίνουν πάντως ότι στο συγκεκριμένο μονοπάτι ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με το ποδήλατο παρά μόνο με τα πόδια εξαιτίας του πολύ ανηφορικού και δύσβατου σημείου.

Παρακαλείται από τις Αρχές όποιος γνωρίζει ή είδε οτιδήποτε σχετικό με τον νεαρό Νίκο Χατζηπαύλου να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου στο τηλέφωνο 22430- 29301.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα