Καμένα Βούρλα: Πέθανε έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας

Καμένα Βούρλα: Πέθανε έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Ο άτυχος άντρας ένιωσε αδιαθεσία καθώς ταξίδευε και έψαξε απεγνωσμένα για Κέντρο Υγείας - Όταν το βρήκε ήταν κλειστό και πέθανε προδομένος από την καρδιά του.

Η αγωνιώδης αναζήτηση ενός 42χρονου να βρει ιατρική βοήθεια είχε τραγικό τέλος, το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό. Ο άτυχος άνδρας που ταξίδευε μόνος του με προορισμό την Καρδίτσα, ένιωσε αδιαθεσία και μπήκε στα Καμένα Βούρλα.

Αμέσως αναζήτησε βοήθεια όμως όταν έφτασε στη διασταύρωση προς Καινούριο βρέθηκε μπροστά σε ένα Κέντρο Υγείας – φάντασμα όπως το έχει χαρακτηρίσει παλαιότερα η ΠΟΕΔΗΝ.

Απελπισμένος ο άνδρας σταμάτησε διερχόμενο οδηγό ζητώντας βοήθεια. Ο τελευταίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όταν όμως έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο ο 42χρονος ήδη είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε για το Νοσοκομείο Λαμίας την ίδια ώρα που γινόντουσαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν, ενώ άλλο ασθενοφόρο με γιατρό έφευγε από Λαμία για να συντομεύσουν το χρόνο με το μηχάνημα σωτηρίας. Τελικά παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο 42χρονος κατέληξε, φέρνοντας με τραγικό τρόπο στην επικαιρότητα την άμεση ανάγκη λειτουργίας του «σύγχρονου» Κέντρου Υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα