Καραμπόλα δέκα αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Κοζάνης – Πτολεμαΐδας

Το τροχαίο σημειώθηκε εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή - Ευτυχώς από την καραμπόλα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.
- 26 Ιανουαρίου 2019 12:01
Καραμπόλα 10 αυτοκινήτων σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, μέσα στην έντονη χιονόπτωση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, φαίνεται έχουν εμπλακεί 10 οχήματα, με υλικές, τουλάχιστον, ζημιές, χωρίς ευτυχώς σοβαρά τραυματίες.
Η καραμπόλα έγινε στο ρεύμα προς Πτολεμαϊδα, κοντά στην πόλη και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οφείλεται σε νταλίκα που «δίπλωσε».
Λίγη ώρα αργότερα, και νέα καραμπόλα σημειώθηκε στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, αυτή τη φορά στο ύψος της Ποντοκώμης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ΙΧ γλίστρησε μέσα στη χιονόπτωση, με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και στη συνέχεια να υπάρξει σύγκρουση τριών άλλων αυτοκινήτων, με υλικές, ευτυχώς, μόνο ζημιές