Καραμπόλα στη γέφυρα Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη – Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Καραμπόλα στη γέφυρα Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη – Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία σε δρόμο αρχείο Eurokinissi

Η σύγκρουση οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος - Εμπλέκονται πέντε οχήματα, μεταξύ των οποίων και ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Μία καραμπόλα και μία σύγκρουση σημειώθηκαν λίγο μετά τις 6 το πρωί, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους στη γέφυρα Κορδελιού, κατά πάσα πιθανότητα λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, επί της οδού Μοναστηρίου. Και τα δύο τροχαία σημειώθηκαν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Κορδελιό, μετά το Αστυνομικό Μέγαρο.

Στην καραμπόλα εμπλέκονται πέντε οχήματα, μεταξύ των οποίων και ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ, ενώ στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και σύμφωνα με το ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Στην οδό Μοναστηρίου έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα της γέφυρας μέχρι να ολοκληρωθεί η απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων. Η κίνηση εκτρέπεται κάτω από τη γέφυρα, ενώ συνεργεία του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ρίχνουν στο οδόστρωμα αλάτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα