Καρδίτσα: Αστυνομικός παρασύρθηκε από Ι.Χ. κατά την διάρκεια ελέγχου- Συνελήφθη ο οδηγός

Καρδίτσα: Αστυνομικός παρασύρθηκε από Ι.Χ. κατά την διάρκεια ελέγχου- Συνελήφθη ο οδηγός
Αστυνομικός Eurokinissi

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του δράστη βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους 22,7 γραμμαρίων. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο αστυνομικός.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται τραυματισμένος ένας αστυνομικός, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε περιοχή της Καρδίτσας.

Το περιστατικό συνέβη χθες όταν άνδρας οδηγός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας στην Καρδίτσα και τράπηκε σε φυγή. Ο οδηγός την ώρα που επιχειρούσε να ξεφύγει επιτάχυνε το όχημα και τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να αποφύγει τη σύλληψη, βγήκε με το αυτοκίνητο του εκτός πορείας και χτύπησε σε στάση λεωφορείου στη περιοχή των Τρικάλων.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους 22,7 γραμμαρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα