Καταγγελία για ΕΛ.ΑΣ.: "Μου έβαλαν τσουβάλι στο κεφάλι και με έδερναν με γκλοπ"

Καταγγελία για ΕΛ.ΑΣ.: "Μου έβαλαν τσουβάλι στο κεφάλι και με έδερναν με γκλοπ"

Πώς από τις ξέγνοιαστες διακοπές, Νεοζηλανδός, κατέληξε σε κελί να τρώει ξύλο από αστυνομικούς. Καταγγέλλει την βίαια απαγωγή του. "Οι αστυνομικοί με λήστεψαν", αναφέρει

Την απαγωγή, τον άγριο ξυλοδαρμό και την ληστεία σε βάρος του από αστυνομικούς στα Χανιά, καταγγέλλει ένας 29χρονος Νεοζηλανδός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The New Zealand Herald" .

O νεαρός Joel Stirling μέσα από το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας με τίτλο "Απήχθη και χτυπήθηκε από την αστυνομία" ισχυρίζεται ότι όλα ξεκίνησαν ενώ έκανε διακοπές με δύο φίλους του και γνωρίστηκε με ένα ντόπιο, σε εστιατόριο της πόλης των Χανίων.

Ο 29χρονος υποστηρίζει ότι ήρθε αντιμέτωπος με δύο αστυνομικούς, οι οποίοι τον έδεσαν με χειροπέδες, τον έσπρωξαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και του έβαλαν ένα τσουβάλι στο κεφάλι.

Συνεχίζει, λέγοντας πως κατά την παραμονή του στο αστυνομικό τμήμα, τον κλώτσησαν, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, τον έδειραν και του πήραν το πορτοφόλι, στο οποίο είχε μέσα 200 δολάρια.

"Γρήγορα εξελίχθηκε σε σοβαρή κατάσταση", αναφέρει στις δηλώσεις του.

"Άρχισαν να μου ρίχνουν μπουνιές. Νομίζω ότι χτυπήθηκα στο πρόσωπο με ένα γκλομπ. Ήταν πολύ απειλητικοί. Έλεγαν συνέχεια "Κανείς δεν θα σε σώσει, δε θα φύγεις από εδώ ζωντανός. Δεν μου έλεγαν γιατί με συνέλαβαν ή τι είχα κάνει".

Όπως ισχυρίζεται, βρέθηκε μόνος σε ένα μικροσκοπικό κελί και κατάφερε με το κινητό του τηλέφωνο (που είχε κρύψει στο παντελόνι του) να επικοινωνήσει με τους γονείς του, οι οποίοι και ενημέρωσαν τις τοπικές αρχές και με τη σειρά της ενημερώθηκε και η Interpol.

To δημοσίευμα καταλήγει με τον 29χρονο να προτρέπει τους συμπατριώτες του να είναι πολύ προσεκτικοί αν στο μέλλον αποφασίσουν να επισκεφθούν την Ελλάδα, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι "δεν θα πατήσει το πόδι του στη Κρήτη ποτέ ξανά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα "The New Zealand Herald" που φιλοξενεί το δημοσίευμα έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα, με περίπου 170 χιλιάδες φύλλα καθημερινά.

SHARE:

24Media Network