Καταγγελία για επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς εργάτες

Καταγγελία για επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς εργάτες

Καταγγελία για επίθεση της Χρυσής Αυγής σε εργάτες στο Λαύριο από το εργατικό κέντρο της πόλης

Δύο Πακιστανοί μετανάστες, εργαζόμενοι σε πλυντήριο αυτοκινήτων δέχθηκαν επίθεση με λοστούς, σύμφωνα με καταγγελία του εργατικού κέντρου στο Λαύριο, όπου και έγινε η επίθεση. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στις περίπου στις 3.30 το μεσημέρι στην περιοχή Νεάπολη του Λαυρίου, ένα κλειστό φορτηγάκι με καλυμμένες τις πινακίδες σταμάτησε μπροστά από το πλυντήριο αυτοκινήτων, όπου εργάζονταν οι δύο αλλοδαποί.

Από μέσα βγήκαν τουλάχιστον 10 άτομα φορώντας μπλούζες της "Χρυσής Αυγής" και με λοστούς και ρόπαλα χτύπησαν άγρια τους δύο Πακιστανούς, καταστρέφοντας ταυτόχρονα το μαγαζί.

Ο ένας εκ των δύο τραυματίσθηκε πιο σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τη δολοφονική επίθεση καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ανάμεσα σε άλλα:

"Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου καταδικάζει την άνανδρη δολοφονική επίθεση σε συναδέλφους μας από μέλη της "Χρυσής Αυγής".

Αυτοί είναι οι χρυσαυγίτες, εγκληματίες, άνθρωποι της εργοδοσίας, δειλοί, που χτυπάνε ανυπεράσπιστους μετανάστες. Αυτοί είναι που επώαζαν, χρόνια τώρα, στο χώρο του υποκόσμου και εμφανίζονται σήμερα ως δολοφόνοι με την ανοχή του αστικού κράτους.

Σήμερα χτυπάνε τους μετανάστες, αύριο θα χτυπάνε τους Ελληνες, γιατί αυτή είναι η φύση των φασιστών, η βία πάνω στους εργάτες για τη συνέχιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων, στο όνομα της καθαρότητας της φυλής.

Ευθύνες βαραίνουν και την αστυνομία, που ενώ έγινε μια δολοφονική επίθεση από συμμορία, με αυτοκίνητο με καλυμμένες πινακίδες, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να συγκεντρώσει τα στοιχεία από το σημείο του συμβάντος, όταν για να φύγει ένα αυτοκίνητο από το Λαύριο υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι και θα μπορούσε κάλλιστα να τους μπλοκάρει και να κάνει τουλάχιστον την προσπάθεια να βρει τους υπεύθυνους της δολοφονικής επίθεσης.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς της Λαυρεωτικής να πάρουν θέση απέναντι στους φασίστες και να τους καταδικάσουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, να απομονωθούν από παντού, να εξαφανιστούν".

SHARE:

24Media Network