Καταγγελία Ρουβίκωνα: Πυροβόλησαν στα Εξάρχεια, τραυματίστηκε κοπέλα

Καταγγελία Ρουβίκωνα: Πυροβόλησαν στα Εξάρχεια, τραυματίστηκε κοπέλα

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έγινε καμία καταγγελία για περιστατικό με πυροβολισμούς στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στην "καρδιά" των Εξαρχείων καταγγέλλει στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Σύμφωνα με όσα γράφει στη σελίδα του στο Facebook, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένα αυτοκίνητο σταμάτησε κοντά στην Πλατεία Εξαρχείων και ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί προς την οδό Θεμιστοκλέους, όπου σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχε κόσμος. Η ανάρτηση μάλιστα συνοδεύεται από ένα καρέ που απεικονίζει κάλυκες.

ADVERTISING

Όπως αναφέρεται στη διαδικτυακή καταγγελία, μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κατειλημμένο κτήριο του ΒΟΞ.

Η ανάρτηση του στελέχους του Ρουβίκωνα στο facebook:

«Κάλυκες από σφαίρες που μαζέψαμε στα Εξάρχεια. Αμάξι σταμάτησε Θεμιστοκλέους και Ερεσού στις 11.30 το βράδυ και οι επιβάτες του πυροβόλησαν προς την Θεμιστοκλέους μέσα στον κόσμο. Μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες στο βοξ. Η κατάσταση πλέον στην περιοχή είναι οριακή. Αν υπάρξει κάποια στιγμή αντίδραση μην βγούνε οι φιλελέδες και ορισμένοι «σύντροφοι» και μας «πρήξουν τα συκώτια». Συνεννοηθήκαμε;».

SHARE: