Κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν στην Πλατεία Αμερικής

Κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν στην Πλατεία Αμερικής
Στιγμιότυπο από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" Eurokinissi

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο επί της Πατησίων, έπεσε στη νησίδα που ήταν οι δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε πάνω σε άλλα δύο αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα, πριν προσκρούσει ο ίδιος σε φανάρι και σε ένα ταξί που βρισκόταν σε προσωρινή στάση στο αντίθετο ρεύμα.

Κατέληξε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η 61χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από την Αλβανία που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση η οποία μαζί με μία 53χρονη, επίσης Ελληνίδα, που παραμένει νοσηλευόμενη στο ίδιο Νοσοκομείο, έπεσαν θύματα παράσυρσης την περασμένη Πέμπτη από αυτοκίνητο επί της οδού Πατησίων, στο ύψος της Πλατείας Αμερικής.

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, ένας 30χρονος από την Αλβανία, καθώς οδηγούσε πιθανόν υπό την επήρεια μέθης και κινούνταν επί της οδού Πατησίων στο ρεύμα προς Πατήσια και στη συμβολή με την οδό Μηθύμνης, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πήρε κλίση αριστερά και καρφώθηκε με δύναμη στην διαχωριστική νησίδα παρασύροντας δύο Ελληνίδες 53 και 61 ετών αντίστοιχα τις οποίες εκσφενδόνισε με δύναμη και κατέληξε πάνω σε δύο αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα που βρίσκονταν σε προσωρινή στάση λόγω ερυθρού σηματοδότη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος Αλβανός, προσέκρουσε στην κολώνα του φωτεινού σηματοδότη, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε ένα ταξί που βρισκόταν σε προσωρινή στάση στο αντίθετο ρεύμα.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ενώ ο οδηγός συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Αθηνών και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο όπου του έγιναν αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν τελούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι τελούσε υπό την επήρεια μέθης, ωστόσο αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα