Καβάλα:Ο 44χρονος ανέλαβε την ευθύνη για την ληστεία των 4,2 εκατ. ευρώ

Καβάλα:Ο 44χρονος ανέλαβε την ευθύνη για την ληστεία των 4,2 εκατ. ευρώ

Στην τακτική ανακρίτρια Καβάλας απολογήθηκε ο 44χρονος πρώην διευθυντής υποκαταστήματος φύλαξης στην Καβάλα, που κατηγορείται για "σκηνοθετημένη" ληστεία. Πώς έφτασε στο έγκλημα

Μετανοιωμένος για την μεγάλη "ληστεία" των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ που διέπραξε, δήλωσε ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος μεγάλης εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα, κατά την απολογία του στην τακτική ανακρίτρια Καβάλας.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Παύλο Γκουρτζή, ο πρώην διευθυντής της εταιρείας φύλαξης εμφανίστηκε μετανοιωμένος για την πράξη του ενώπιων της ανακρίτριας και έκανε λόγο για μια λανθασμένη πράξη.

ADVERTISING

Ανέλαβε όλη την ευθύνη της "ληστείας" που διέπραξε στα τέλη Ιανουαρίου 2019 στο χώρο του υποκαταστήματος μαζί με τον 64χρονο επιχειρηματία και κουμπάρο του ο οποίος διατηρεί αντιπροσωπεία αυτοκίνητων στα Αμισιανά του Δήμου Παγγαίου.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος προσωπικά δεν είχε οικονομικά προβλήματα και αποφάσισε μαζί με τον 64χρονο να αφαιρέσουν τα χρήματα και στη συνέχεια να τα μοιραστούν.

Δήλωσε άγνοια για το ποσό των 800.000 € που υπολείπεται ακόμα και δεν βρέθηκε από την αστυνομία λέγοντας ότι δεν τα ξόδεψε ο ίδιος. Ο 44χρονος άντρας φέρεται να απέκλεισε οποιαδήποτε ανάμιξη του 41χρονου γιου του επιχειρηματία, που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή στη υπόθεση.

Η ανάκριση του 44χρονου διήρκησε περίπου δυο ώρες. Ακολούθησε ο 64χρονος επιχειρηματίας και αμέσως μετά ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί ο γιος του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ληστεία
SHARE:

24Media Network