Κέρκυρα: Ψάχνουν τον “δράκο του Κάβου” – Η 34χρονη τον κατηγορεί για απαγωγή και βιασμό

Κέρκυρα: Ψάχνουν τον “δράκο του Κάβου” – Η 34χρονη τον κατηγορεί για απαγωγή και βιασμό
Ο δρόμος προς τον ΧΥΤΑ της Κέρκυρας Eurokinissi

Η 34χρονη από την Αλβανία είχε εξαφανιστεί για 48 ώρες πριν να εντοπιστεί σε καλύβα στην περιοχή Άγιος Πέτρος Λευκίμμης. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία

Το Σάββατο εντοπίστηκε η 34χρονη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 7 Μαΐου και η εξαφάνιση της είχε δηλωθεί από τον σύζυγο της.

Η γυναίκα βρέθηκε σε μια καλύβα στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, ενώ κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού, κάνοντας αναφορά σε 47χρονο που είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών Βρετανίδων τουριστριών, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019.

Το πρωί της Παρασκευής ο 32χρονος σύντροφος της γυναίκας δήλωσε την εξαφάνισή της. Είπε στην αστυνομία ότι ένα 24ωρο νωρίτερα ξύπνησε και δεν βρήκε την 34χρονη στο σπίτι τους. Ανέφερε ακόμη ότι το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι είχε συναντηθεί με τον 47χρονο. Ο τελευταίος ζει στη Λευκίμμη μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους που προβλέπουν να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ του έχει απαγορευθεί να φύγει από την Κέρκυρα.

Πλέον η αστυνομία αναζητά τον 47χρονο Δημήτρη Ασπιώτη, ο οποίος είχε χαραρακτηριστεί ως “δράκος του Κάβου” από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Ασπιώτης είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε. Οι καταθέσεις των θυμάτων του στο δικαστήριο που του επέβαλε την ποινή κάθειρξης των 52 ετών είχαν σοκάρει. “Μου μιλούσε ήρεμα και μετά με βίαζε. Συνολικά με βίασε έξι φορές. Μου έλεγε με σπαστά αγγλικά “δεν είναι και τόσο φοβερό, δεν είμαι κακός άνθρωπος, αν δεν αντιστέκεσαι θα είναι καλύτερα”, κατέθεσε τότε ένα από τα θύματά του από το Λάνκασαϊρ.

Η υπεράσπισή του στο δικαστήριο ήταν ότι βίαζε γυναίκες γιατί καμία δεν τον ήθελε και ήταν φτωχός και επομένως δεν είχε άλλη επιλογή από το να βιάσει και να κλέψει “για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα